perjantai 2. helmikuuta 2018

Suuri puhallus


En osaa sanoa, mikä on se voima, jolla tuulivoimayhtiöt ovat onnistuneet huijaamaan koko yhteiskuntaa, mutta oikeasti kyseessä on suuri puhallus, jolla yhtiöt puhaltavat veronmaksajien rahoja. Tämän on tehnyt mahdolliseksi se, että meidän päättäjissä ei ole oikein minkään alan asiantuntijoita. Kirjaimellisesti ottaen se teki minut kipeäksi.


Unettomuutta, huimausta, jäsenten kolotusta, verenpaineen nousua ja suoranaista pahoinvointia. Vaikka en vuosikymmeniin ole juonut pisaraakaan viinaa, hoipuin kuin humalainen.  Aluksi olin hyvin varovainen kertomaan näistä oireista, sillä pelkäsin, että minut leimataan jotenkin tärähtäneeksi tai ne luokitellaan vanhuuden oireiksi. Erikoiseksi nämä ”vanhuusoireet” kuitenkin muuttuivat, kun havaitsin, että oltuani pari päivää pois tuulimyllyjen vaikutusalueelta ne hävisivät, mutta palasivat varsin pian tilanteen palattua entiseksi ja joutuessani taas tuulimyllyjen tulilinjalle. Hankin vähän kerrassaan tietoja infraäänistä ja niiden vaikutuksista. Haastattelin myös muita ihmisiä, joiden tilanne oli sama.  Ilmeisen selväksi kävi, että oireiden samankaltaisuuden lisäksi löytyi yksi yhteinen tekijä. Tämä yhteinen tekijä oli tuulimyllyt.  Nyt eläkkeellä ollessani olen rohjennut puhumaan asioista, mutta yhä edelleen tuntuu että, vertaistuesta huolimatta, taidan taistella tuulimyllyjä vastaan.

Vanhuuden oireisiin tämä varmasti liittyykin siksi, että nuo sairauden oireet ilmenevät helpommin yhteiskunnan heikommissa. Siis lapsissa ja vanhemmissa ihmisissä. Aniharvoin hyväkuntoiset aikuiset joutuvat kärsimään noista oireista. Asialla ei siis ole väliä?

Vaikka olen kirjoittanut perussuomalaisista sitä ja tätä, täytyy kuitenkin nostaa hattua siitä rohkeudesta, jolla puolue nosti asian esille.  Oikeassahan ”persut” olivat, mutta jotenkin lupaavalta tuntuvan alun jälkeen asia kuitenkin vesitettiin. Tutkimuksesta tehtiin ns. näennäistutkimus, jonka suorittajista ainakin osa oli tuulivoimayhtiöiden osakkaita. Samantapaisesta jääviysrikkomuksesta ylin syyttäjäviranomainen sai potkut.

En syytä ketään lahjonnan vastaanottamisesta tai lahjonnan antamisesta, mutta tämän tapaiset menetelmät ovat ovat kuitenkin aika tunnettuja tuulivoimayhtioiden ja paikallisten vaikuttajien suhteissa.

Totta varmaan, että ei meistä ”vanhuksista” tarvitse välittää, mutta kun osa noista oireista saattaa jäädä pysyviksi, niin lapsia olisi syytä ajatella.  Eihän tässä oikeasti edes mitään tutkimusta olisi erikseen tarvittu. Tosiasioiden hyväksyminen olisi riittänyt, sillä vaaliennusteitakin luotettavampi tulos olisi saatu oireilevia ihmisiä haastattelemalla. Varmasti moni olisi rohjennut puhumaan, jos asiaa olisi kysytty.

Kuten sanoin: en syytä ketään lahjonnasta enkä lahjoman vastaanottamisesta, mutta ihmettelen, että asian takana olleet ”persutkin” ovat aivan hiljaa.

Kaikki tuo ihmisiin kohdistuva ”rääkkäys” jonkun tarpeettoman energian takia. Nyt Saksassa konkurssiin päätyneitä yhtiöitäkin on tullut ronkkumaan suomalaisten veronmaksajien rahoja.  Tuulivoima ei koskaan tule toimivaan kannattavasti, mutta kylvää ympärilleen raiskattua luontoa, kuolleita eläimiä ja sairautta ihmisten keskuudessa.







1 kommentti:

  1. Väärässä olet Keronen siinä, että 'koko yhteiskuntaa' olisi huijattu, Suomessa on kasvava joukko niitä, jotka puristavat kättä taskussa nyrkkiin tämän vedätyksen takia. Mutta mitä tavallinen kansalainen voi asiassa tehdä? Ai että äänestää sitten taas vaaleissa? No sehän se ongelman ratkaiseekin tehokkaasti näiden ulkomaisten sijoitusyhtiöiden kanssa.

    VastaaPoista